Въздушните удари на САЩ, Франция и Великобритания по сирийски военни

...
Въздушните удари на САЩ, Франция и Великобритания по сирийски военни
Коментари Харесай

Реакции на арабски страни на ударите в Сирия

Въздушните удари на Съединени американски щати, Франция и Англия по сирийски военни цели може да дадат опция на тероризма в района да се ускори, съобщи иракското министерство на външните работи, представено от Ройтерс.

Египет е надълбоко смутен от нарасналото се напрежение към Сирия по отношение на нанесения тази заран ракетен удар по територията на тази арабска страна, съобщи египетското министерство на външните работи, представено от ТАСС.

Катарското управление поддържа военната интервенция на Съединени американски щати и съдружниците им в Сирия, заяви телевизионният канал "Ал Джазира ", като се базира на министерството на външните работи на емирството.

Официален Рияд поддържа военната интервенция, извършена в нощта на петък против събота от Съединени американски щати и съдружниците им против Сирия, заяви телевизионният канал "Ал Арабия ", като се базира на саудитското министерство на външните работи.

Ливанският президент Мишел Аун осъди нанесените въздушни удари от непознати страни по Сирия. Както заяви телевизионният канал "Ал Манар ", той акцентира, че те "не спомагат за политическото споразумяване на рецесията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР