Въвежда се временна организация за престой и паркиране в София

...
Въвежда се временна организация за престой и паркиране в София
Коментари Харесай

Поредни промени на движението в София

Въвежда се краткотрайна организация за престой и паркиране в София заради ремонтни действия и Празника на авиацията. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Временна възбрана за паркиране:

От 16 октомври 2019 година до 03 ноември 2019 година ще бъде неразрешен престоят и паркирането на транспортни средства на ул. „ Княз Борис I “ в сектора от бул. „ Патриарх Евтимий “ до бул. „ Ген. Скобелев “. Причината за краткотрайната възбрана е ремонт на тротоарите на ул. „ Княз Борис I “ в сектора от бул. „ Патриарх Евтимий “ до бул. „ Ген. Скобелев “.
Забрана за престой и паркиране на транспортни средства

От 06.00 до 22.00 часа на 16 октомври 2019 година във връзка със снимането на продукция, ще бъде неразрешен престоят и паркирането на транспортни средства, както следва:
- На ул. „ 6-ти септември “ сред ул. „ 13-ти март “ и ул. „ Любен Каравелов “ – 10 /десет/ паркоместа.
- На ул. „ 13-ти март “ сред ул. „ 6-ти септември “ и ул. „ Любен Каравелов “– 10 /десет/ паркоместа.
- На ул. „ Ангел Кънчев “ сред ул. „ Петър Парчевич “ и ул. „ Уилям Гладстон “ – 7 /седем/ паркоместа.
- На ул. „ Уилям Гладстон “ сред ул. „ Ангел Кънчев “ и ул. „ Рачо Димчев “ – 7 /седем/ паркоместа.

Ограничено паркиране поради Празник на авиацията:

Във връзка с честването на Празника на авиацията на 16 октомври 2019 година от 08.00 часа до привършване на мероприятието в същия ден ще бъде въведено ограничаване. Забранява се престоят и паркирането на транспортни средства на паркинга на северозападната дъга на пл. „ Св. Александър Невски” сред ул. „ Оборище” и ул. „ 11-ти август”, като ще се обезпечи място за паркирането на 4 /четири/ броя рейсове.

Временно изместване на спирка на всеобщия градски превоз:

Oт 09.00 часа до 17.00 часа на 16.10.2019 година ще се извърши изместване на автобусна спирка с код 1015 „ ж.к. Дървеница “ от локалното пътно платно на бул. „ Св. Климент Охридски” с 50 метра обратно в централното пътно платно на булеварда. Ще бъдат изменени и маршрутите на автобусни линии №№ 69, 70, 88 и 123 от локалното пътно платно на бул. „ Св. Климент Охридски “ по централното пътно платно на булеварда, в сектора от бул. „ Андрей Ляпчев “ до ул. „ Канарче “ в посока бул. „ Д-р Г. М. Димитров “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР