Въведение Богородично е днес, ден на християнското семейство и християнската

...
Въведение Богородично е днес, ден на християнското семейство и християнската
Коментари Харесай

Зам.-министър Нанков показа красивата си съпруга и заръча: Пазете се от коронавируса!

Въведение Богородично е през днешния ден, ден на християнското семейство и християнската юноша. За първи път тази година този празник за нас е специфичен, тъй като ние към този момент сме двама в едно лично семейство. Това показа зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков във връзка днешния църковен празник.

И през днешния ден още един път можем да се вречем да създадем дом, в който да приютим нашата дребна общественост и с доста обич да я множим!... Пазете се от ковид, не е елементарно, само че се преодолява! Грижете се за себе си, за околните си, с цел да имате още доста празници! Ние ви пожелаваме здраве, уютни и щастливи дни с най-близките ви хора!, добави той.

Във фейсбук Нанков показа фотография със своята обичана Елена, която е същинска хубавица. Николай Нанков се венча за своята половинка тази година.



Това пък е вторият път, в който зам.-министърът, който постоянно съпътства премиера Бойко Борисов при инспекциите на значими инфраструктурни планове из страната, демонстрира своята обичана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР