Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив) ...

Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив)

Пирин без капитана си срещу Локо Пловдив

Във вторник тимът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив) в отсрочен мач от 3-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ в пловдивския парк „ Лаута “ е с начален час 15:00.

Мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни не може да разчита на Светослав Дяков, който е със счупена скула на лицето и в сряда ще бъде опериран в София.

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне. След успеха против Ботев (Враца) в предишния кръг тимът от Благоевград заема 11-о място в класирането с авоар от 8 точки. Локомотив има същия авоар, като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „ Смърфовете “ приключиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

„ Очаква ни сложен мач против мощен противник. Локомотив е класен тим, който разполага с качествени единици. В тима им има трима настоящи национални състезатели, което посочва какъв брой добре е гарантиран тимът им от кадрово естество “, съобщи мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни.

„ Ние сме в една положителна серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение. Уверени сме в нашите благоприятни условия. Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем доста деликатни, не би трябвало да позволяваме неточности, тъй като противникът ни знае по какъв начин да ги санкционира “, добави наставникът.

Източник: gol.bg