Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив)

...
Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Пирин гостува в Пловдив без Светослав Дяков

Във вторник тимът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив) в отсрочен мач от 3-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ в пловдивския парк „ Лаута “ е с начален час 15:00.

Мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни не може да разчита на Светослав Дяков, който е със счупена скула на лицето и в сряда ще бъде опериран в София.

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне. След успеха против Ботев (Враца) в предишния кръг отборът от Благоевград заема 11-о място в класирането с актив от 8 точки. Локомотив има същия актив, като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „ Смърфовете “ приключиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

„ Очаква ни сложен мач против мощен противник. Локомотив е класен тим, който разполага с качествени единици. В отбора им има трима настоящи национални състезатели, което демонстрира какъв брой добре е гарантиран тимът им от кадрово естество “, съобщи мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни.

„ Ние сме в една добра серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение. Уверени сме в нашите благоприятни условия. Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем доста деликатни, не би трябвало да позволяваме неточности, тъй като противникът ни знае по какъв начин да ги санкционира “, добави наставникът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР