Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив) ...

Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив)

Пирин гостува в Пловдив без Светослав Дяков

Във вторник отборът на Пирин (Благоевград) гостува на Локомотив (Пловдив) в отсрочен мач от 3-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ в пловдивския парк „ Лаута “ е с начален час 15:00.

Мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни не може да разчита на Светослав Дяков, който е със счупена скула на лицето и в сряда ще бъде опериран в София.

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне . След победата против Ботев (Враца) в предишния кръг тимът от Благоевград заема 11-о място в класирането с авоар от 8 точки. Локомотив има същия авоар , като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „ Смърфовете “ завършиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

„ Очаква ни сложен мач против силен противник . Локомотив е класен тим , който разполага с качествени единици. В тима им има трима настоящи национални състезатели, което посочва какъв брой добре е гарантиран отборът им от кадрово естество “, съобщи мениджърът на „ орлетата “ Уорън Фийни.

„ Ние сме в една положителна серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение . Уверени сме в нашите благоприятни условия . Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем доста деликатни , не би трябвало да допускаме неточности , тъй като противникът ни знае по какъв начин да ги санкционира “, добави наставникът.

Източник: bnr.bg