Във вторник мнозина ще преживеят неочаквани събития, свързани с дете

...
Във вторник мнозина ще преживеят неочаквани събития, свързани с дете
Коментари Харесай

Хороскоп: Ден, в който ще можете да постигнете много

Във вторник мнозина ще преживеят непредвидени събития, свързани с дете или с младеж.

Това изключително важи за родители, чието дете е родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Това ще бъде един неподходящ ден за пътешестване, защото ще зародят разнообразни забавяния, конфликт с груби или невъзпитани хора и други Днес може да нямате задоволително сила или предпочитание за работа, само че това е ден, в който ще можете да постигнете доста. Ще ви разстрои събитие в живота на сътрудник роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Някои от вас ще посетят болен човек в дома му или в болнично заведение.

Овен

Можете да преодолеете недоверието на колегата. Най-накрая ви дават отговор с реципрочност. Не се планува нищо изключително. При сключването на всевъзможен нов контакт за партньорство би било потребно да се посъветвате със компетентен човек или правист.

Съществува опцията да сключите преференциален контракт с задгранична компания, който да ви обезпечи избран приход още към края на тази година.

Телец

Днес може да ви се стори, че всичко е изгубило смисъл, само че скоро облаците се разсейват и си изяснявате измъчващите ви въпроси и връзките ви с обичания човек стават понятни и хармонични.

Ако имате опцията да се усамотите, използвайте я. Ориентирайки се в своите усеща и мисли, може да планирате тактиката и тактиката на държанието си.

В работата ви през днешния ден са вероятни затруднения и дребни спречквания с сътрудниците. Не се опасявайте от спречквания или проблеми, свързани с непорядъчността на сътрудниците.

Близнаци

Възможно е реализирането на отдавнашната ви фантазия или ненадейно прелестно уведомление. Устойчивостта на настроението и положителното разположение на духа ви разрешават да постигнете мечтаното в връзките с всички хора.

Концентрирайте се над най-главното и се постарайте да не забелязвате суетенето и вълненията на близките. През втората половина на деня ненадейно уведомление може да ви принуди да преразгледате проектите си.

Днес не би трябвало да проявявате лакомия, несъразмерна нерешителност и недоверчивост.

Рак

Събитията от края на месеца може да задълбочат противоречивостта на Раците и да ги слагат в неудобно състояние пред обичания човек. Не си коства да нервничите за дреболии.

Възможно е преосмисляне на професионалната активност. Може да се съгласите на перспективни оферти.

Може самоуверено да вървите напред, само че при изискването, че няма да сте прекомерно чувствителни към неизбежните загуби на пари.

Лъв

Неблагоприятното разположение на звездите може да провокира у вас несвойствената ви грубост в общуването с обичания човек. Лошо уведомление може да докара напрежението в фамилията до границата му.

Няма да се окаже прекомерно сполучливо съдействието с деловите сътрудници или контакта с началството.

Не е изключено бързането или опитите да се решат няколко неща по едно и също време да доведат до неточности или финансови загуби.

Дева

Не ви се предлага да избягвате всички свои проблеми. Мнителността на някои Деви може дефинитивно да унищожи вярата им в хората и да послужи за учредения за усъвършенствания и преследвания.

Този ден няма да бъде сполучлив за решаването на комплицирани проблеми, вниманието ви е понижено и се отразява натрупалата ви се отмалялост.

Сведете до най-малко потребностите си.

Везни

Възможни са неточности, заблуди и недомислени действия. Постарайте се през този ден да се въздържате от всичко, което може да нанесе щета на организма ви.

Денят е удобен за спокойна активност. Но странично въздействие в забележителна степен затруднява напредването по пътя към триумфа.

Финансовите каузи дълго време остават много неопределени.

Скорпион

Възможно е да се изпълнят най-заветните ви фантазии във връзка с представителите на противоположния пол. На душата на доста от представителите на този знак е умерено.

Този ден повече подхожда за завършването на по-рано започнатата работа, осмисляне на измитания път и въвеждане на ред в нещата си, с цел да можете по-късно с нови сили да се включите в подготовката към новия цикъл, който стартира от края на октомври.

Препоръчва ви се да не бързате с вложенията и капиталовложенията.

Стрелец

Възможно е да зародят проблеми, които да не може да решите със лични сили. Обърнете се за съвет към по-опитни сътрудници или близки хора. В противоположен случай може да изпуснете добър късмет за изменение на глупава обстановка в службата или в фамилията.

Възможна е нежелателна бременност или нейно спиране, което да докара до изменение на отношението към колегата.

Козирог

Първата половина на деня носи душевно равновесие и покой на влюбените Козирози. Не се поддавайте на провокации, не вярвайте на обещания и умерено възприемайте всичко протичащо се.

Най-вероятно е да запомните този ден със забележителните корекции на дълготрайните житейски проекти.

Не е изключено да получите непредвиден подарък или задатък за бъдещи заслуги.

Водолей

В резултат от изясняване на връзките Водолеите може да се окажат губеща страна и да бъдат принудени да се оправдават. Грижите през целия ден могат да бъдат съчетани с решителните дейности на Водолеите.

Наистина, околните, с които назрява конфликтна обстановка, няма да одобрят тези дейности. Вярата в себе си и високата самокритика са съставляващите на триумфа, по тази причина не взимайте доста драговолно неуредиците и пропуските.

Не може да избегнете документалната администрация, задържането на информация и финансовите инспекции.

Риби

Трябва да положите всички сили за битка със съблазните и изкушенията. Разглеждайте най-сложните проблеми невъзмутимо. Не се опасявайте да започнете нови неща, звездите са подготвени да ви подкрепят в опита ви да постигнете и най-честолюбивите си замисли и цели.

Може да се наложи да връщате и още веднъж да взимате пари на заем, да се занимавате с търсенето на нови приходи, да помагате на околните си родственици и да вършиме пожертвувания.
Изпращайте фотоси и информация на [email protected]
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР