Във вторник Кремъл заяви, че не е взето решение дали

...
Във вторник Кремъл заяви, че не е взето решение дали
Коментари Харесай

Кремъл: Все още няма решение за преминаване на продажбите на руски втечнен газ в рубли



Във вторник Кремъл съобщи, че не е взето решение дали да се трансферират продажбите на съветски полутечен природен газ (LNG) в рубли.

Руският колос " Газпром " може да предложи разширение на схемата си " рубли за газ " за синьото гориво по тръбопроводи, за ​​да включи и втечнения природен газ, оповестява върховен управител за организация " Интерфакс ", представен и от Ройтерс.

" В момента не са взети решения в това отношение и няма готови заповеди ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков на ежедневната си конферентна връзка с кореспонденти.

Кирил Полус, заместник-ръководител на отдел в " Газпром ", сподели в понеделник, че има валутна конкуренция сред тръбопроводния газ, който се продава в рубли, и втечнения природен газ, който се таксува в долари, съобщи " Интерфакс ".

Запитан дали концепцията за полутечен газ против рубли може да покрие целия втечен природен газ от Русия, който идва основно от плана `Сахалин-2 " и водения от " Новатек " - `Ямал " LNG, Песков пренасочи въпросите към `Газпром ".

Нито " Газпром ", нито " Новатек " дадоха отговор на настояванията на Ройтерс за коментар на информацията.

По обявата работи: Явор Римски
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР