Във вторник Google представи няколко нови функции за приложението си

...
Във вторник Google представи няколко нови функции за приложението си
Коментари Харесай

Google Maps ще подобри значително упътванията с помощта на AR

Във вторник Гугъл показа няколко нови функционалности за приложението си Maps, в това число принадлежности, ориентирани към подкрепяне на хората в ориентирането из молове и летища, както и да им разрешат да избират по-екологични направления за шофиране.

Технологичният колос съобщи, че актуализация функционалността си Live View, която употребява добавена действителност, като ще стартира да демонстрира на хората цифрови стрелки, насложени върху изображения от действителния свят на техните телефони, с цел да им каже накъде да отидат, до момента в който вървят пешком. Гугъл показа за първи път тази функционалност преди две години за външни направления и във вторник разгласи, че към този момент тя ще бъде налична и за насочване в закрити пространства. Компанията си партнира с комерсиалните центрове Westfield, с цел да направи наличен инструмента в търговски центрове в градове като Сан Франциско, Лос Анджелис и Чикаго. Функцията се насочва и към летищата в Цюрих и Токио в идващите месеци, споделят от компанията.

Гугъл също по този начин съобщи, че ще демонстрира на хората насоки за шофиране, които се пробват да понижат въглеродните излъчвания, въз основа на фактори като надолнище на пътя и тапи. Гугъл съобщи, че ще демонстрира по дифолт на потребителите по-екологични направления и инструкции, когато има малко или никакво отношение към времето за идване. Когато това би повлияло доста на продължителността на пътуването, приложението ще разреши на потребителите да изберат кой маршрут желаят да употребяват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР