Във вторник, 24 април, американският президент Доналд Тръмп и съпругата

...
Във вторник, 24 април, американският президент Доналд Тръмп и съпругата
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, сребърната рокля и Бионсе

Във вторник, 24 април, американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания дадоха формален банкет в Белия дом за френския държавен глава Еманюел Маркон и Първата дама Бриджит.

Още преди събитието да се състои, мнозина го дефинираха като пряк конфликт на двете най-стилни Първи дами в света . Затова и акцентът елементарно бе преместен от сериозната част от вечерта към блестящите тоалети и още по-бляскавата конюнктура.

 Снимка 352695

Мелания Тръмп заложи на сребриста рокля на Chanel с транспарантни акценти в горната и долната част. Първата дама на Франция Бриджит Макрон пък заложи на грациозен тоалет на Louis Vuitton със златисти детайли. Коментарите в обществените мрежи обаче отреждат първото място по жанр на брачната половинка на американския президент .

Преди двете Първа дами да блеснат в най-официалните си тоалети, те се появиха в още два в рамките на Белия дом. Мелания Тръмп заложи на контраста - единият в черно, другият в бяло. Именно белият се трансформира в обект на повече мнения даже от блестящата сребърна рокля.

 Снимка 352693

С тоалет на Michael Kors за над 2000 $ и шапка с необятна козирка на Hervé Pierre, Първата дама на Съединени американски щати подбуди съпоставения с Бионсе и нейната визия в клипа към песента " Formation ".

 Снимка 352690

Именно шапката се оказа тясната връзка сред певицата и Мелания Тръмп. При едната в черно, при другата - в бяло. Започнаха да валят смешки от рода на: " Да не би Мелания да пусне своя версия на албума Lemonade? " и други от този жанр.

 Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп
Тайните послания в облеклата на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Коментарите също не закъсняха, създавайки занимателен прочит на другояче формалната и сериозна обществена демонстрация на Първата дама на Съединени американски щати.

Безспорно белият костюм е следващият избор в десетката на стилната икона в Белия дом . Пък хората дано си приказват каквото желаят. А и да те съпоставят с Бионсе, май, по никакъв начин не е неприятно...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР