Във втория епизод на криминалната комедия Господин Х и морето“,

...
Във втория епизод на криминалната комедия Господин Х и морето“,
Коментари Харесай

Симо среща Невена и Пешо в „Господин Х и морето“

Във втория епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето “ , ще забележим по какъв начин Хамелеонът, ще би трябвало да влезе от ден на ден в ролята на господин Христов и да откри общ език с децата. На какво тъкмо ще ги научи и какво съгласно него е новаторски възпитателен способ – „ противоположна логика на психиката “, който е разработвал няколко години с сътрудник във Финландия, ще стане ясно в петък от 20:00 часа.

Освен с децата, Симо за първи път ще се срещне и с учителката Невена , която за разлика от майките няма да го хареса и няма да е пленена от чара му, а даже в противен случай. Младата учителка ясно ще покаже, че не желае да има нищо общо с новия си сътрудник, което несъмнено единствено ще окуражи героя на Калин Врачански. Но до къде ще стигнат двамата?
 Господин Х и морето NOVA
Един от най-интересните герои на сериала ще бъде показан в серията довечера. Кучето Пешо ще се появи в живота на Симо, след безразсъден случай с колата на новия преподавател. В кучето Хамелеонът ще откри нов метод за изкарване на пари и даже ще провежда цялото учебно заведение да подарява пари за кучето. Подозрителни ще са единствено учителите Абаджиев и Невена .
 Господин Х и морето NOVA-->
Как ще се измъкне този път Симо и дали кучето няма да се трансформира в единствения другар на чаровния лъжец, ще разберем от 20:00 часа , единствено по NOVA.

Актуални новини ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на " Господин Х и морето " във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР