Във втори сезон на “Игри на волята: България“ зрителите на

...
Във втори сезон на “Игри на волята: България“ зрителите на
Коментари Харесай

Пътят към победата в „Игри на волята: България“ минава през повече от 80 битки

Във втори сезон на “ Игри на волята: България “ феновете на NOVA ще станат очевидци на повече от 80 зрелищни борби сред състезателите на Арената. Всяка от игрите тества комплексните физически качества на участниците и слага волята им пред същинско предизвикателство. По пътя към финала всеки от тях би трябвало да покаже мощна спортна подготовка, експедитивност, логическо мислене и непрекъснат хъс за победа.

Два екипа от инженери, строители и конструктори стоят зад подготовката на борбите. Между 200 и 300 работни часа лишава тяхното обмисляне и създаване. В огромната продукция построяването на някои от игрите продължава повече от 2 дни, а разглобяването им лишава близо денонощие. Всеки подробност от структурите е чудесно обмислен и изработен по този начин, че сигурността на участниците да е обезпечена. „ Когато приказваме за рискови и вълнуващи неща, е значимо всичко да е деликатно подсигурено. Много би трябвало да се счита, тъй като физиката не прости неточности на никого “, разяснява за експертът по построяването на игрите Момчил Манчев – Момо.

Много от игрите са в пъти по-трудни, в сравнение с се вижда на дребния екран. Изглеждат супер лесни, само че като се изправиш лице в лице с предизвикването, разбираш, че нещата не са толкоз елементарни. На избрани шпации от време компликацията се усилва. Мускулите, които те държат, се изморяват до краен лимит и единствено волята е това, което може да те задържи до финала “, разкрива още Момчил Манчев за компликацията на борбите, които феновете на NOVA ще могат да проследят във втори сезон на „ Игри на волята: България “ от септември.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР