Във всяка община има вътрешен одит и сметна палата. Кой

...
Във всяка община има вътрешен одит и сметна палата. Кой
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Откакто не съм кмет, Сливен западна

Във всяка община има вътрешен одит и счете палата. Кой сега приказва минимум? Прокуратурата. Виждате ли публично лице? Няма такова, има единствено представител. По принцип прокуратурата има интервал от две години, с цел да събере доказателства, а тук първо се повдига обвиняване и по-късно потеглят да се събират доказателства. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия някогашният градоначалник на Сливен Йордан Лечков, поканен в студиото, с цел да разяснява последните акции на прокуратурата против общинските кметове.

,,Истината е такава, че прокуратурата се трансформира в бухалка на властимащите. Цветовете от дълго време ги няма. Вече всичко е в ползите и зависимостите. Давам един образец с мен. Когато аз бях кмет на Сливен, направих тъй че единствено сливенски компании да работят в региона. След това, откогато напуснах поста, Сливен западна. Така се случи и с кметовете на Велико Търново, на Хасково, на Каварна. На тях им бяха повдигнати обвинявания, без значение какъв брой сполучливи бяха``, разяснява още Лечков, представен от вести.бг.

,,Законите не са неприятни, просто би трябвало да се спазват``, приключи някогашният кмет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР