Във все по-голямата битка за запомнящи се реклами и страхотни

...
Във все по-голямата битка за запомнящи се реклами и страхотни
Коментари Харесай

Бонусите са важни, а тръпката е навсякъде където си ти в новата реклама на efbet

Във все по-голямата борба за запаметяващи се реклами и страхотни аудио и образни резултати, постоянно се е откроявал като един от най-креативните марки на българския пазар. След големия триумф на една от рекламите на букмейкъра под наслов " Какво те прави добър състезател " през 2018 година, компанията продължава да предлага запаметяващи се и новаторски формати, а последното предложение от efbet е може би най-хубавото досега.

Тръпката в действителност е на всички места

Слогънът на компанията " тръпката е на всички места " е изцяло обхванат в новата реклама на efbet. Клипът демонстрира образно по какъв начин удоволствието и заниманието от спортните и казино залози може да се усети даже и през телефона.

Независимо дали на стадиона, на път за която и да е дестинация, по време на излизане с другари и незабравими вечери, efbet е наличен за своите консуматори.

Популярните лица в рекламата

продължава да залага на известни лица от българския спорт и шоубизнес, като на челна позиция излизат Ивайло Чочев - един от най-хубавите български халфове, и Криско - утвърден като един от най-популярните реализатори в страната.

Приятната изненада в рекламата е присъединяване на сръбската топ изпълнителка Теодора Джехверович, която внася сексапил и пристрастеност към клипа. Нейното присъединяване единствено акцентира желанието на efbet да се развива в Сърбия, където компанията към този момент спонсорира тимовете Вождовац, Раднички Ниш, Чукарички и Радник Сурдулица.



Създаването на рекламата

В наситения с еднотипни реклами роден ефир, за свежестта и изпъкването на " спот " -а на efbet отговорници са режисьорът Драго Шолев, дългогодишният сътрудник на efbet - Saatchi & Saatchi, и продуцентите Filmmaker. Шолев е чест избор на разнообразни марки за режисьор на техните реклами, а също така е основател на сполучливи кино продукции. Агенцията и продуцентите, ангажирани от efbet, са също водачи в своите сфери.

Бонусите са значими!

Освен че " тръпката е на всички места ", слогaнът на новата реклама на efbet e "
бонусите са значими ". Компанията са гордее със предложенията към своите клиенти, които включват две страхотни стартови предложения - 200 лв. и 1500 лв..

Също по този начин рекламата излиза в миг, в който огромната
бонус игра на efbet " " влиза в решаващата си фаза и на 14-и май ще бъдат раздадени огромните награди - 5 кг злато и 300 000 лв. парични награди!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР