Във връзка със заповедта на министъра на Здравеопазването, всички спортни

...
Във връзка със заповедта на министъра на Здравеопазването, всички спортни
Коментари Харесай

Безплатни онлайн тренировки по време на карантина

Във връзка със заповедта на министъра на Здравеопазването, всички спортни центрове преустановиха своята активност. И по този начин до 29 март, като съществува и опцията този период да бъде продължен.

Всички знаем, че обстановката постанова да си стоим и у дома. А това автоматизирано значи, че се движим по-малко отпреди - факт, който има значение и за физическото, и за прочувственото ни положение.

И тук се появява и дребен лъч светлина: едни положителни хора, доста от които до неотдавна ни стопяваха лагерите в спортните зали и фитнеси, в този момент са се хванали да го вършат и онлайн. Което е повече от радостно, тъй като каквото и да си приказваме, на множеството от нас ни би трябвало един треньор, който да ни следи зорко до каква степен клякаме.

Затова и направихме дребна селекция от пет спортни обекта, които освен че оферират онлайн тренировки, само че и дават скъпи препоръки по какъв начин да използваме времето у дома по допустимо най-подходящия метод.

Yoga Vibe Sofia

Йога е един от най-древните способи за поддържане на духа и тялото в естетика. От няколко години студиата на Yoga Vibe Sofia развиват йога общността у нас с голямо многообразие от класове с друга степен на компликация. Работят и с едни от най-хубавите и високоакредитирани учители.

" Знаем какъв брой доста практиката ни оказва помощ да сме здрави и спокойни, изключително когато времената са тежки. "

View this post on Instagram
A post shared by YogaVibeSofia (@yogavibesofia) on Mar 19, 2020 at 10:44am PDT

Затова от студиото разгласяват онлайн разнообразни класове всекидневно, предопределени както за начинаещи, по този начин и за напреднали в практиката. По този метод дават на всеки да поддържа двигателната си интензивност и да не зарязва положителната си форма.

Йога класовете се организират всеки ден от 11 и от 18:30 ч. Могат да бъдат открити в YouTube канала на студиото. Линкът към всяко от видеата е деен в посочения час и до един час след привършване на практиката.

BB Team

Основната публика на BB Team са хора с изцяло нормално всекидневие и потребности, които срещат предизвикателство в това да са непрекъснати в тренировките и в метода си на хранене.

" Помагаме на хората да изградят подобаващите привички, тъй че даже в обстановка на изключително състояние да са способни да се грижат за себе си ", споделят от уеб страницата.

View this post on Instagram
A post shared by BB-Team (@bbteamorg) on Mar 16, 2020 at 3:59am PDT

Именно по тази причина снимат тренировки с видео указания, които са подобаващи безусловно за всеки човек, който желае и може да тренира в полеви условия. Не изискват несъмнено съоръжение или равнище на опит.

BB Team качват подготовка от седмичната си стратегия всеки ден на своята Фейсбук страница.

CrossFit 681

Целта на CrossFit 681, а и като цяло на кросфит общността, е да поддържа дейния и здравословен метод на живот.

Онлайн тренировките на CrossFit 681 са ориентирани най-вече за клиентите им. Така те желаят им оказват помощ да останат на пътя на самодейния човек и да не изгубят това, което са извоювали дружно през годините до в този момент.

View this post on Instagram
A post shared by Alexsandar Georgiev (@xplosive_power_training) on Oct 6, 2018 at 9:19am PDT

От спортния център обаче са се постарали онлайн тренировките им да са забавни и налични за всеки, без значение от опита или наличното съоръжение. " Движим се, споделяме, мотивираме се взаимно и най-важното, дружно сме в миг на обществена изолираност. "

Онлайн тренировките на CrossFit 681 са всеки ден в 18:30 ч. във Фейсбук страницата им.

Pulse Fitness & SPA

Тук оферират огромно многообразие от занимания, от които може да се възползва всеки - без значение от възраст, години, опит и пол. На същия принцип са и онлайн тренировките им, предопределени както за фитнес запалянковците, които сега нямат къде да упражняват, по този начин и за начинаещите, които желаят да се раздвижат в домашна конюнктура.

" Желанието ни е да помогнем на хората да подобрят както настроението, по този начин и имунитета и общото си здраве. "

View this post on Instagram
A post shared by Pulse Fitness and Spa (@pulsefitnessspa) on Jan 13, 2020 at 3:49am PST

И тук, както и на останалите четири места, заниманията са водени единствено от сертифицирани експерти.

От спортния център поучават трениращите, в случай че нямат гирички, да употребяват пластмасови бутилки, които могат да изпълнят с пясък или вода - съгласно това какъв брой тежки желаят да бъдат.

Тренировките се организират всеки работен от 11 ч. и могат да бъдат открити във Фейсбук страницата им.

Fit Team Impact

Предвид обстоятелството, че голяма част от българите прекарват времето си затворени у дома, от Fit Team Impact се концентрират върху позитивната страна на обстановката - опцията да отделим време за нас самите. Затова и започват самодейността GOFIT14.

" Идеята е за 14 дни да сме по дейни, да се храним по здравословно и да се разведрим с лесни, интерактивни и занимателни задания. "

View this post on Instagram
A post shared by Fit Team Impact (@fitteamimpact) on Mar 2, 2020 at 11:30pm PST

Упражненията им са основани на тренировки със лично тегло и противодействие, като са особено пригодени да бъдат " ниско рискови, само че с огромна премия ".

Онлайн тренировките на Fit Team Impact са във Фейсбук страницата им.
 Коронавирусът, карантината и някои препоръки по какъв начин да се предпазим, с цел да не надебелеем
Как да не надебелеем по време на карантина

Една от неприятните страни на това да сме вкъщи за толкоз дълго време
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР