Във връзка със зачестилите случаи на автовандалски прояви на любители

...
Във връзка със зачестилите случаи на автовандалски прояви на любители
Коментари Харесай

Пътят за курортно село Попови ливади превърнат в трасе за офроуд, кметът Москов издаде забранителна заповед

Във връзка със зачестилите случаи на автовандалски прояви на фенове на „ офроуд спорта “ в курортното село Попови ливади, е издадена нарочна заповед на кмета на община Гоце Делчев.

В нея се не разрешава организирането или присъединяване в нерегламентирани надпревари по пътната инфраструктура или отвън нея. Забранява се също потреблението на пътната инфраструктура за други цели, с изключение на в сходство с нейното предопределение, а точно за транспорт на хора и товари. В заповедта се не разрешава още осъществяването, организирането или присъединяване в демонстрационни маневри, групово ръководство, форсиране на място на мотори.

Настоящата заповед е издадена по отношение на постъпили сигнали на жители в общинска администрация – Гоце Делчев за вандалски автомобилни прояви в с. Попови ливади, като образуване на нерегламентирани надпревари и демонстративни маневри, които заплашват живота на пребиваващите в обитаемото място, повреждат пътната инфраструктура, частни и общински парцели.

През последните дни при следващата автовандалска демонстрация, фенове на офроуда безусловно са изорали повърхността на полятата, на която години наред се организира Традиционния събор, отдаден на Илинденско-Преображенското въстание.

За протичащото се са подадени сигнали до полицията както от управлението на община Гоце Делчев, по този начин и от поданици и посетители на Попови ливади, които са станали очевидци на офроуд надпреварите.

В тази връзка, общинска администрация призовавават всеки, който разполага с информация за сходни прояви, да подаде навреме сигнал на телефон 112, на дежурния в община Гоце Делчев на тел. 088 800 60 80 или на кметския наместник на село Попови ливади.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР