Във връзка със 17-ия си рожден ден най-голямата верига хипермаркети

...
Във връзка със 17-ия си рожден ден най-голямата верига хипермаркети
Коментари Харесай

Kaufland ще инвестира над 20 млн. лв. в модернизация на 13 свои обекта през 2023 г.

Във връзка със 17-ия си рожден ден най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България продължава с равносметката за активността си по основни за бизнеса тематики, като регистрира голям потребителски интерес към процесите на промяна в естеството на магазините си. Компанията продължава с използването на своята One Stop Shopping идея, ориентирана към постепенната промяна на магазините от веригата в търговски центрове. Към момента в хипермаркети Kaufland, както и на територията на паркингите им, броят на комерсиалните обекти надвишава 500. Общата инвестиция за реализация на концепцията за последните 2 години е 40 млн. лева През 2023 година компанията възнамерява да трансформира още 13 свои хипермаркета в места освен за извършване на покупки, само че и в центрове за изцяло прекарване. 46 са браншовете, които са показани все още във всички 63 хипермаркета в страната - oт aптеки и мecтa зa плaщaнe нa битoви сметки, пpeз cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepии, мaгaзини зa обувки и мecтa зa xpaнeне. Общата застроена повърхност на всички търговски площи надвишава 36 000 кв.м., като 26 000 кв.м. от тях са ситуирани вътре в хипермаркетите.

Подходът при избора на услуги за обособените магазини е самостоятелен и е резултат от потребностите, упованията и настройките на клиентите във всеки обособен регион в страната. Към момента партньорската мрежа на ритейлъра надвишава 130 представители на бизнеса, като за огромна част от тях Kaufland е благонадежден сътрудник от стъпването им на пазара.

Чрез развиването на своята One Stop Shopping идея, компанията прибавя стойност към извършването на покупки на своите клиенти, предоставяйки им многообразие от артикули и услуги на едно място и на един паркинг. Към това компанията създава все по-атрактивна среда за обществени контакти и действия за свободното време. През 2022 година тя започва план за създаване и ремонт на лични и общински детски площадки. Към момента е построила 2 общински детски площадки в кв. „ Малинова котловина “ и кв. „ Горубляне “ в гр. София и една лична вътрешна отвесна детска площадка в хипермаркет Kaufland-Трошево в гр. Варна. Именно там, в продължение на повече от 2 месеца, компанията осъществя план за повишение на интереса на децата към кукления спектакъл, като стотици малчугани посетиха безплатните постановки на Държавен куклен спектакъл – Варна, които се осъществиха всяка седмица на територията на морския хипермаркет.

Следващото партньорство на веригата е с водачите в Street food културата у нас – Quartal. На 31.03. публично започва Quartal Station на територията на паркинга на Kaufland Крива река в София.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР