Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от

...
Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от
Коментари Харесай

Атака с 5 въпроса към БСП преди вота. Иска отпадане на санкциите срещу Русия и 1500 лв. минимална заплата

Във връзка с вота на съмнение към държавното управление, иницииран от Българска социалистическа партия, от " Атака " излязоха с публично известие, в което задават 5 въпроса към левицата като кандидат за ръководството на страната, осведоми Българска национална телевизия.

``
реклама
" Тези въпроси сме ги задавали към всички ръководещи партии, в това число и към сегашните ръководещи от ГЕРБ. Не сме получавали приемливи отговори, само че постоянно сме се надявали този, който е на власт, да демонстрира разсъдък. Заради неналичието на приемливи отговори през днешния ден ние не сме част от Коалиционния съвет, който ръководи страната и взема решения ", допълват от " Атака ".

 
В момента има кандидат за властта в лицето на Българска социалистическа партия. Те внасят избор на съмнение, с който желаят рухване на държавното управление и сформиране на ново. По този мотив " Атака " пита:

1. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да направи минималната пенсия 500 лева, а минималната заплата 1500 лева?

2. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да приключи неотложно концесиите за рандеман на злато и да е в български ръце?

3. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да закрие непознатите военни бази у нас?

4. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да смъкна глобите против Русия?

5. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по време на турското иго, което " Атака " предлага от 2005 година?

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР