Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от

...
Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от
Коментари Харесай

Партия Атака зададе пет въпроса на БСП за вота на недоверие

Във връзка с вота на съмнение към държавното управление, иницииран от Българска социалистическа партия, Атака показва, че правилата ѝ от нейното основаване са били България да бъде колкото се може по-самостоятелна страна в днешния световен свят; да следва ползите на своите жители и да ги слага над непознатите ползи.

Ако партия Атака беше определена да ръководи България, щеше да приложи тъкмо тези правила, се показва в позицията.

Нинова зове за обединяване във Facebook. Време е за смяна съгласно нея

По разнообразни аргументи това не се е случило, само че ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме цялостното право да питаме всеки, който претендира да ръководи, в името на какво желае да ръководи. Тези въпроси сме ги задавали към всички ръководещи партии, в това число и към сегашните ръководещи от ГЕРБ.

Не сме получавали приемливи отговори, само че постоянно сме се надявали този, който е на власт, да демонстрира разсъдък. Заради неналичието на приемливи отговори през днешния ден ние не сме част от Коалиционния съвет, който ръководи страната и взема решения. В момента има кандидат за властта в лицето на Българска социалистическа партия. Те внасят избор на съмнение, с който желаят рухване на държавното управление и сформиране на ново.

По този мотив Атака пита:

1. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да направи минималната пенсия 500 лева, а минималната заплата 1500 лева?

2. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да приключи неотложно концесиите за рандеман на злато и да е в български ръце?

3. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да закрие непознатите военни бази у нас?

4. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да смъкна глобите против Русия?

5. Има ли Българска социалистическа партия безапелационното желание да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по време на турското иго, което АТАКА предлага от 2005 година?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР