Във връзка с високата степен на несигурност за туристическия бизнес,

...
Във връзка с високата степен на несигурност за туристическия бизнес,
Коментари Харесай

Бордът по туризъм подкрепя исканията на ресторантьорите

 Във връзка с високата степен на неустановеност за туристическия бизнес, Националният Борд по Туризъм показва цялостна съпричастност към терзанията и усложненията на нашите сътрудници от ресторантьорския отрасъл -Българската Асоциация на Заведенията и Сдружението на Заведенията в България. Това се споделя в декларация за поддръжка на Националния Борд по Туризъм, съобщама БГНЕС.

Без подозрение неналичието на предсказуемост по отношение на идните решения основава голямо напрежение за всички, както в професионален, по този начин и в персонален проект. В цялостната обществена връзка на НБТ до момента ясно сме подчертавали поддръжката си към здравните управляващи и способените органи в напъните им за справяне с COVID-19. Но също по този начин обръщаме внимание и за нуждата от съответни задължения за избавяне на бизнеса, защото другите ограничения, които бяха подхванати са в по-голямата си част обществени и не изключително разумни и ефикасни, вследствие на което нито " отворените " действия от туристическия бранш работят обикновено, нито " затворените " биват съответно обезщетени, акцентират от организацията.

Този извод се постанова още по-осезаемо за действието на градските хотели, новостартиралите през миналата година хотели и заведения за хранене, както и към характерните предпоставки за обмисляне и ръководство на конгресния туризъм.В началото на 2021 година е явно, че процесите, свързани с превъзмогването на пандемията са към момента несигурни, по тази причина на дневен ред е формулирането на нов антикризисен проект с ясни финансово-икономически параметри, ориентирани непосредствено към вложителите и бизнесмените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР