Във връзка с валежите от сняг тази нощ в София

...
Във връзка с валежите от сняг тази нощ в София
Коментари Харесай

140 машини са чистили снега в София тази нощ

Във връзка с преваляванията от сняг тази нощ в София са осъществени обработки със смеси против замръзване във всички 24 региони на Столична община.

На терен 140 снегопочистващи машини правиха обработки по трасетата на градския превоз, съществени улици в кварталите, стръмни сектори, мостове, както и Южната дъга на околовръстен път и общинските пътища в регионите " Витоша ", Панчарево, Нови Искър и други

Продължават обработки в регионите " Средец ", " Възраждане ", " Оборище ", " Овча купел " и " Красно село ". В Природен парк " Витоша " са опесъчени двата пътя " Драгалевци - Алеко " и " Бояна - Златните мостове ".

Градският превоз в София се движи на всички места и извършва нормалните си направления. Почистват се и спирките. Районите инспектори на Столичния инспекторат управляват дейностите на компаниите реализатори.

Аварийните екипи на Столична община правят обходи на улици и булеварди и мостови уреди.

Температурите са ниски. От пресцентъра на Столичната община припомнят на водачите да потеглят с коли, оборудвани за придвижване при зимни условия и да карат със съобразена скорост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР