Във връзка с провеждането на фестивала Spice Music festival на

...
Във връзка с провеждането на фестивала Spice Music festival на
Коментари Харесай

Пускат извънредни дотълнителни автобуси за фестивала Spice Music festival в Бургас

Във връзка с провеждането на фестивала Spice Music festival на 5, 6 и 7 август ще бъдат пуснати спомагателни нощни курсове по линии Б11 и Б12.

От вечерта на петък против събота, до вечерта на неделя против понеделник, жителите и гостите на града, решили да посетят музикалното събитие, могат да се приберат с изключителните рейсове, които ще бъдат с часове на потегляне, както следва:
* Линия Б11 - от Терминал „ Меден рудник “ и от Терминал „ Изгрев “ в 00.10 ч.
* Линия Б12 - от Терминал „ Меден рудник “ и от Терминал „ Славейков “ в 00.20 ч.
* Линия Б11 - от Терминал “Меден рудник ” и от Терминал “Изгрев ” в 01:10 ч.
* Линия Б12 – от Терминал “Меден рудник ” и от Терминал “Славейков ” в 01:20 ч.

В рейсовете ще се пътува с електронна карта или с билет, закупен на борда на транспортното средство.

И тази година по време на феста ще бъде обособена специфична паркинг зона на ул. " Булаир ", в правата от ул. " Фотинов " до ул. " Цар Симеон 1 ". Посетителите ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да обезпечи места за към 120 автомобила, от 15.00 часа до 02.00 часа на 5, 6 и 7 август. Това стана ясно на среща сред представители на Община Бургас, чиновници на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на фестивала.

С цел обезпечаване на подобаващи условия и гарантиране сигурността на присъстващите, се постанова краткотрайно ограничаване на придвижването от кръговото кръстовище на хотел " Приморец " в посока Морска гара.

Посетителите на феста могат да употребяват и различни платени паркинги в непосредствен периметър до събитието - Паркинг " Гурко ", Паркинг " Опера ", Паркинг " Триа Сити център ", Паркинг " Кирил и Методий ", Паркинг " Пиргос ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР