Във връзка с протеклите събития в градската организация на БСП

...
Във връзка с протеклите събития в градската организация на БСП
Коментари Харесай

Какво става в БСП – Пловдив?

Във връзка с протеклите събития в градската организация на Българска социалистическа партия – Пловдив, работната група, назначена с решение на Националния съвет на партията, обясни моментната обстановка в пловдивската конструкция.

С решения на Националния съвет на Българска социалистическа партия са прекъснати пълномощията на всички органи на партията в Пловдив. Както е установено от Общопартийната контролна комисия, при първото решение №83 от 09.04.2022 година партийните органи не могат да взимат решения.

В момента решенията на Народно събрание на Българска социалистическа партия не могат да бъдат изпълнявани заради произволи на някогашните управителни фигури на структурата в Пловдив, се споделя в известие от пресцентъра на алените в града. Многократно са били изпратени предложения да се освободят пространствата на алената централа в града и да вземат персоналните си движимости, на което те опонират с решение на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – Пловдив.

Членовете на работната група обясняват, че от 09 април 2022 година органът Градски съвет на Българска социалистическа партия – Пловдив е с прекъснати функционалности, плануваната за тази неделя „ Конференция “ е нелегитимна и не може да бъде извършена. Тези дейности са още едно доказателство за своеволията на група хора, чиято единствена цел е очистване на партийната организация в Пловдив.

Заплахите, че е сезирана Районната прокуратура и Комисията за отбрана на персоналните данни, са неоснователни, без никаква тежест и ще бъдат отхвърлени от съответните органи.

С решенията на Народно събрание на Българска социалистическа партия е назначена Работна група, която сега управлява активността на градската партийна организация в Пловдив. Само двама индивида са оторизирани да съставляват локалната конструкция пред съответните органи – доцент доктор Георги Йорданов и инж. Калин Милчев.

Работата с районните клубове и партийните членове на социалистическата партия ще бъде възобновена до дни, както и ще се следи за прецизно осъществяване на решенията, взети от Националния съвет, подчертаха членовете на работната група, се споделя още в известието.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР