Във връзка с предстоящото преструктуриране на Изпълнителна агенция Медицински надзор

...
Във връзка с предстоящото преструктуриране на Изпълнителна агенция Медицински надзор
Коментари Харесай

Иванка Динева е новият директор на Изпълнителна агенция "Медицински надзор"

Във връзка с идното преструктуриране на Изпълнителна организация " Медицински контрол " (ИАМН) и отделянето на Изпълнителна организация по трансплантациите в независима конструкция, министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков взе решение за промяна на управлението, оповестяват от Министерството на здравеопазването.

Иванка Динева поема поста изпълнителен шеф на ИАМН, считано от през днешния ден, 26 септември, който до този миг бе ръководен от проф. Росен Коларов.

Иванка Динева работи в системата на опазването на здравето от 2002 година Започва като младши специалист " икономист “ в областен офис към РЗОК – София столична и доближава до длъжността основен специалист. От 2008 до 2012 година е заемала поредно няколко длъжности в Централно ръководство на НЗОК – основен юрист, и.д. Началник на независим отдел " Правен " и Директор на дирекция " Правна ".

От 2012 година до началото на 2017 година работи като съветник в частния бранш, юрист към Софийска адвокатска гилдия, Съветник на министъра на опазването на здравето и подуправител на НЗОК в интервала октомври 2015 - февруари 2017 година

От май 2017 година до декември 2020 година Динева е консултант на заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика, а от декември 2020 година до септември 2022 година, шеф на Столичната здравна каса. 
По обявата работи: Мария Йорданова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg