Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на

...
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ: Тръгвайте на път с автомобили, подготвени за зимни условия

Във връзка с предстоящото намаляване на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските региони е допустимо дъждът да минава в сняг, Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) моли водачите да потеглят на път с коли, готови за , да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания. Областните пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат превантивна обработка на настилките. Машините на пътноподдържащите компании са в цялостна готовност за снегопочистване на републиканските пътища.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
 Всички пътища у нас са проходими при зимни условия Всички пътища у нас са проходими при зимни условия
Към момента всички пътища в страната с проходими при зимни условия. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV Георги Терзийски, предс...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР