Във връзка с мерките, обявени от Министерството на здравеопазването, режимът на

...
Във връзка с мерките, обявени от Министерството на здравеопазването, режимът на
Коментари Харесай

Магазините на Теленор в моловете ще допускат клиенти без сертификат |

Във връзка с ограниченията, обявени от Министерството на здравеопазването, режимът на допускане в магазините на Теленор в обекти вид мол в страната, ще бъде преорганизиран от понеделник.

 - Клиентите могат и би трябвало да бъдат допускани в магазините на Теленор, намиращи се в обекти от вид мол, без никакви ограничавания - без зелен документ и без тест.

- Моловете са длъжни да обезпечат „ зелени коридори “ или да им разрешат да влизат при предизвестие за глоба, в случай че посещават и други търговски обекти в мола.

- Служителите в магазините на Теленор, които се намират в обекти вид мол, ще бъдат допускани на работните си места единствено със зелен документ или при показване на негативен резултат от антигенен тест.

Останалите противоепидемични ограничения, които Теленор прецизно съблюдава във всички свои обекти в страната, остават както следва: използването на маски за клиентите и чиновниците е наложително, а за чиновниците продължава да бъде наложително и носенето и използването на персонални защитни средства – маски, ръкавици и загради.

Теленор България следи и обезпечава отдалеченост от 8 кв.м. за един човек и недопускането на скупчване на хора в своите обекти, както и щателна стерилизация на повърхностите в магазините и обезпечаване на дезинфектанти за клиентите при входовете им.

През почивните дни ще можете да посещавате магазините на Теленор в моловете свободно, без да се изисква да представяте тест или документ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР