Във връзка с лошите условия в ареста, Банев посочи, че

...
Във връзка с лошите условия в ареста, Банев посочи, че
Коментари Харесай

Няма Вече 5-Звездни Хотели! Николай Банев Изрева За Флората И Фауната В Ареста!

Във връзка с неприятните условия в ареста, Банев уточни, че те са безчовечен, за което хората от ареста писали тъжби до министъра на правораздаването Данаил Кирилов и омбудсмана Мая Манолова. По думите му там са нарушени съществени човешки права на хора и то на хора, които са изцяло почтени до доказване на противното.

Банев се оплака, че в килията няма въздух, светлина, слънце, топла вода, тоалетната е в стая с 3-4 индивида, непрестанно се пушело, фините прахови частици били смесени с твърди прахови частици и цялата " флора у фауна " била там разполагаем на арестантите.

Банев се тормози от хуманната страна на задържането на Евгения Банева. Той даде образец с Франция, където при двама родители на малолетни лица в ареста, наложително единият се освобождава с електронна гривна. Банев желае да знае за какво и в България не се действа по този метод.

Той се срещнал с всички обвинявания и всички свидетелски показания от самото му задържане в ареста до сегашния миг. Банев посочи, че нито един негов автограф или подобен на Евгения Банева не е прибавен към делото. Бизнесменът не знае и за какво медиите не отразяват къде е основата на абсурда в тяхното дело.

Протестите се чакат напълно скоро, отправено е искане в Столична община за позволение и те би трябвало да стартират до една седмица.

По думите на Банев профилираната прокуратура и съд са йерархични конструкция и работят по заповед отнякъде. Откъде обаче - не стана ясно. Той не може да си показа за какво е толкоз буйно обвиняването на прокуратурата за какво ги задържат " осем месеца в унизителните условия на ареста ". Банев нямал и нито един разпит, откогато бил доведен в съда, написа нюз.бг.

Според него от обвиняването ще загуби държавният бюджет, само че никой нямало да завоюва от делото. " Вие по-добре от мен знаете по какъв начин работи тази система. Това е поръчка, само че в случай че знаех, незабавно щях да ви кажа името. Но тази страна сега се ръководи от една страна от един човек - Бойко Борисов ", уточни Банев.

Той не може да си показа, че прокуратурата е ангажирана толкоз с тяхното дело.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР