Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по улица Университетска“

...
Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по улица Университетска“
Коментари Харесай

Заради преасфалтиране временно спират движението по ул. Университетска край Шумен

Във връзка с осъществяване на строително-ремонтни действия по улица „ Университетска “ в Шумен се вкарва краткотрайна организация на придвижването. На 16 ноември, събота от 08:00 часа до 18:00 часа и на 18 ноември, понеделник от 08:00 до 18:00 часа се стопира придвижването на коли в частта от отбивката за Гробищния парк до кръговото кръстовище на околовръстния път. По същото време са не разрешава и влизането на транспортни средства от кръговото кръстовище на разклона с кв. „ Макак “ в посока към Шумен.

За обходен маршрут може да се употребяват входа за Шумен от към Пети километър или пътят в посока към Варна по околовръстното шосе за кв. „ Тракия “.

Промяната е във връзка със почналия ремонт на пътното платно. Асфалтът е фрезован, осъществени са местни поправки по пътното платно за подсилване на пропадналата настилка, построени са канавки, нови бордюри и улеи за отводняване. Положени са в допълнение два пласта асфалт и стартира цялостното преасфалтиране на пътя.

Ремонтните действия се правят от Автомагистрали „ Черно море “ и се чака да приключат при започване на идната седмица. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР