Във връзка с изпълнението на проект „Развитие на конкурентноспособни туристически

...
Във връзка с изпълнението на проект „Развитие на конкурентноспособни туристически
Коментари Харесай

Община Видин набира младежи за „Зелено училище” през юли

Във връзка с осъществяването на план „ Развитие на конкурентноспособни туристически атракции за целогодишен фестивален туризъм, който способства за диверсификацията на туристическите артикули в региона Видин – Зайчар “, община Видин набира младежи на възраст от 15 до 19 години за присъединяване в „ Зелено училище”, оповестиха от общинския пресцентър.
То ще се организира от 23 до 29 юли във Видин, като в него ще вземат присъединяване по 25 младежи от България и от Сърбия. В рамките на „ Зелено училище” те ще се включат в разнообразни креативен работилници и ателиета, както и в организирането и провеждането на събитията по време на фестивала на изкуствата „ Дунавски талази “.
За повече информация и за записвания искащите могат да се извърнат към специалистите по плана: Силвана Сюлейман – тел.: 0879597155 и Славена Петрова – тел.: 0879597154. Ще бъдат записани първите 25 младежи, отговарящи на поставените възрастови условия. Участниците на възраст под 18 години ще би трябвало да показват Декларация за родителско единодушие по пример, който ще им бъде възложен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР