Във водоснабдително отношение Перник изпълни една много голяма своя мечта,

...
Във водоснабдително отношение Перник изпълни една много голяма своя мечта,
Коментари Харесай

Ревизоро: Перник сбъдна една много голяма своя мечта - стана квартал на София

Във водоснабдително отношение Перник извърши една доста огромна своя фантазия, стана квартал на София. Да се прекара водата от "Мало Бучино " до Перник е едно извънредно огромно начинание.

Аз не давам отговор за тази част, моя отговорност ще да е да ги управлявам по какъв начин го вършат и трябваше да подсигуря водосбора, да кажа, че има тази вода въобще. Това съобщи министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро, в предаването на Канал 3 - "Беновска пита ".

"Каквото и да приказваме, всичко сега е издигнато от Тодор Живков. Когато преди време е имало положителни инженери, хидролози, строители, геодезисти, които са оразмерявали, те са създали една извънредно добра система, с цел да могат да допълват "Белмекен ", само че тя да бъде двупосочна.

Ние на процедура в този момент лягаме, стъпваме върху това, което те са създали. Всички язовири, които са издигнати, те са издигнати в предишното.

И има единствено един проблем, тогава водата е стигала за доста повече хора, в този момент същата вода, същите деривации внезапно не стига, а хората са доста по-малко ", сподели новият министър на околната среда и водите.

"Проблемът е, че довеждащите водопроводи, които са построени в това време, като това на клиентите. Мрежата на клиентите е пробита и довеждащите се са пробити.

Когато им я дадеш, с цел да изтърван те през изпускащата система в реката, няма отговорни. И всеки, които не желае да си закърпи системата, с цел да не оправдае това, че не е подсигурил вода, аз ви споделих, то и популацията е намаляло, водата си е същата, стартира да споделя подайте ми повече вода.

Водата е доста скъп запас, не би трябвало да се пилее, би трябвало да се съхранява, а не да пълним каца без дъно ", добави Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР