Във Висшата лига е пълно с футболисти, които са пристрастени

...
Във Висшата лига е пълно с футболисти, които са пристрастени
Коментари Харесай

Звезди от Висшата лига се тъпчат със сънотворни, рискувайки здравето си

Във Висшата лига е цялостно с футболисти, които са пристрастени към сънотворни хапчета, разкри следствие на The Sun.

Десетки звезди ги смесват с алкохол, а осведомени настояват, че казусът с хапчетата като Zopiclone и Zolpidem нараства с ужасяваща скорост, като някои рискуват живота и кариерата си.

Изданието неотдавна описа за футболна британска звезда, която гълта опаковка след опаковка от сънотворни, залети щедро с шампанско и водка.

Най-тиражният вестник на Острова през днешния ден оповестява за още двама британски национали, които са купували на черно съществени количества медикаменти с рецепта от клас C. Един от тримата британски национали, който The Sun не посочва, в началото е имал предписани дребни дози Zolpidem от клубен доктор. Но откакто той стартира да го смесва с алкохол, с цел да усети резултата, към този момент е станал подвластен.

Съпругата на единия неотдавна се върнала у дома, за открие мъжа си в несвяст на дивана и изпадналите им в нервност деца, които се опитвали да го разсънят. Вестникът обаче не оповестява имена.

Оказва се, че медикаментите не попадат в листата на неразрешените субстанции на Световната антидопингова организация. Сега има апели състезателите да бъдат постоянно преглеждани от техните клубове или хапчетата да бъдат неразрешени. От “Sporting Chance”, благотворителната организация, основана от някогашния воин на Англия и Арсенал Тони Адамс, самичък злоупотребявал в разцвета на кариерата си с алкохол, обявиха, че с тях са се свързали „ доста, доста повече играчи “, търсещи помощ. Благотворителната организация предизвести, че това е единствено върхът на айсберга. Главният изпълнителен шеф Колин Бланд сподели: „ Видяхме доста нарастване на това държание по време на пандемията. Помощ предлагаме ние, Висшата лига и техните клубове, само че беше по-трудно да отправим посланието поради локдауна. И по този начин се получи “перфектна буря”. "

Добре знае се, че футболистите мъчно заспиват след късните мачове в средата на седмицата. Телата им “бръмчат” след 90-те игрови минути в продължение на часове, откакто се приберат у дома. За клубовете беше всекидневно да раздават таблетките на играчите - в дребни дози, предложени от персоналния доктор. Но както множеството медикаменти с рецепта, колкото повече приемате, толкоз повече ви трябват, с цел да получите същия резултат. Играчите споделят, че рутинното систематизиране е станало начален подтик към пристрастяването към хапчета. Някои търсят черния пазар. Информацията се споделя с другите в съблекалните. Клубовете от Висшата лига в този момент се ужасяват от „ чудовището “, което са основали и обезверено желаят да лимитират потреблението.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР