Във винарския бизнес се впуска канадската актриса от български произход

...
Във винарския бизнес се впуска канадската актриса от български произход
Коментари Харесай

Нина Добрев и Джулиан Хъф пускат на пазара собствено вино

Във винарския бизнес се впуска канадската актриса от български генезис Нина Добрев. За новото си начинание звездата от „ Дневниците на вампира “ сама заяви в обществените мрежи, видя HotArena.

В бизнес начинанието Нина си партнира с известната си американска колежка актрисата и топ танцьорка в Съединени американски щати Джулиан Хъф, която дебютира пред камерите във кино лентата „ Хари Потър и философския камък “ през 2001г.

Двете са близки приятелки отдавна, откакто се срещат в салона на холивудска фризьорка. Сега Нина и Джулиан подхващат  общ бизнес, основават съдружничество за произвеждане на вино в град Напа Калифорния . Районът е прочут и желан от производителите на напитката поради неповторимите географски особености. Нина твърди, че създаденото от нея и приятелката й вино е нискокалорични и без консерванти.

Актрисата добавя, че напитката може да се употребява без терзание от хора, които са на хранителен режим. Виното е уместно и за вегани, не съдържа глутен, което го прави прелестно допълнение към трапезата на клиентите с нетърпимост към тази белтъчна примес. Цените са в границите на допустимите за американския пазар от 17 до 21 $ за бутилка, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР