Във вихъра на пандемичната, икономическата, енергийната и социалната криза избраните

...
Във вихъра на пандемичната, икономическата, енергийната и социалната криза избраните
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев и Илияна Йотова встъпват във втория си мандат в президентството на церемония - гледайте НА ЖИВО!

Във вихъра на пандемичната, икономическата, енергийната и обществената рецесия определените за втори мандат Румен Радев и Илияна Йотова встъпват в служба на " Дондуков " 2 на тържествена гала. Двамата се заклеха за повторно пред депутатите от 47-о Народно заседание на 19 януари.

Този път напористата брачна половинка на Радев - Десислава Радева, остана в ариегарда на събитието в Народното събрание, за разлика от първия, когато вървеше хваната за ръка за новоизбрания президент, а Йотова подтичваше след тях. Същото се случи и на първата гала по встъпването им в служба и въпросната Десислава Радев даже влезе в президенството дружно с тях.

Ще се удържи ли през днешния ден дамата на Радев от демонстрации по време на церемонията и влизането на " Дондуков " 2?
свързани новини125462на 21.01.202294993преди 7 часа
Този път обаче родителката на Радев в политиката, която го издигна за първи мандат, а Българска социалистическа партия го избра - Корнелия Нинова, надали ще участва на церемонията, защото в това време организира съвещание на 50-я конгрес на партията си поради следващата си подадена оставка.

Няма да има и посрещане и предаване на мандата, както предишния път от тогавашния президент Росен Плевнелиев и тогавашния вицепрезидент Маргарита Попова, защото Радев и Йотова остават в президентството за втори и финален мандат.

Пръв повторил президентският си мандат беше Георги Първанов.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР