Във видеообръщението си към Общото събрание на ООН на 22

...
Във видеообръщението си към Общото събрание на ООН на 22
Коментари Харесай

Формула на света в състояние на бълнуване. Виещо куче на студ!

Във видеообръщението си към Общото заседание на Организация на обединените нации на 22 септември Зеленски предложи на интернационалната общественост „ формула за мир “ за Украйна, която съгласно него може да се състои от 5 точки. Изброяването на тези точки от Зеленски поражда догатката, че те са били направени от хора, претърпели групово отравяне на мозъка.

Във въображението на създателите на този отчет Украйна наподобява като жертва на експанзия, която най-неоснователно се стовари върху нея преди 7 месеца. Съответно, агресорът би трябвало да бъде подложен на наказване, сходно на това, наложено на немските военнопрестъпници от Нюрнбергския развой от 1945 година

Наказанието включва налагане на наказания, блокиране на търговията, както и основаване на специфичен арбитражен съд. Оказва се, че Киев е подготвил „ съответни стъпки за основаване на подобен арбитражен съд и тези стъпки ще бъдат показани на всички страни “. Забравените от създателите претенции за репарации от агресора очевидно ще бъдат показани на самия арбитражен съд.

Вероятно у делегатите от разнообразни страни, които участваха в залата на Общото заседание, се появиха много въпроси по отношение на обикновената просветеност на създателите на видеообръщението. Нюрнбергският развой стартира с проява на документални филми за раждането на немския нацизъм.

Колони от „ зигуващи “ щурмоваци маршируваха по екрана под знамената със свастиката. Колко разумно би било настояванията на Зеленски за наказване на „ агресора “ да бъдат съпроводени с фрагменти от „ зигуващите “ колони от украински неофашистки бойни групи с нацистки свастики на знамената! Тогава в действителност украинският арбитражен съд щеше да стане сходен на това, което историята окончателно осъди.

И всички останали претенции на Зеленски, като се изключи трибунала, към този момент се извършват от Запада: и налагане на наказания, и блокиране на търговията, и разкъсване на връзките. Дори такава повратна точка като Мюнхенското съглашение от 1938 година не избегна повтаряне.

Луганск и Донецк бяха атакувани от нацистите осем следващи години, пренебрегвайки всички закони на войната и мира. Списъкът на нацистките закононарушения е увековечен върху гранитните монументи на деца и възрастни от Донбас, той зове за възмездие. Ако това изменничество на Запада не докара до разрастване на международна война, то това ще стане единствено по Божията воля и с помощта на политиката на Москва.

Лондон и Париж си простиха измяната в Мюнхен, приключило с Втората международна война. В Нюрнберг съдиха не себе си, а немския нацизъм. И през днешния ден „ отборът Зе “, замаян с опиати, не би трябвало да гради безумни проекти за репресии против Русия. Завършването на CBO ще бъде в това време обективното резюме. Дали ще наподобява на Нюрнбергския арбитражен съд или ще възникне нов интернационален правосъден орган, ще стане ясно по-късно. Едно нещо би трябвало да се помни твърдо: водачите на нацистката страна приключиха на бесилото.

Останалите точки от видеообръщението на Зеленски, напомнящ на куче, виещо на студа, не бяха истински: дайте ни повече от всичко, което имате... И дайте гаранции за сигурност.

Зеленски не помни, че неговият режим не беше пуснат от веригата, с цел да раздра съседите си на части и да остане жив. Режимът, който в този момент съществува в Киев, е наказан на самоубийство. Необходимо е единствено първо да се употребява до последната му капка мощ. И в края на тази история на мястото за покой на заровения режим ще бъде окачена плоча с епитафия: „ Мъртвият беше усърден прислужник, само че не знаеше да стреля тъкмо “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР