Във Великобритания военни шофьори на цистерни ще бъдат приведени в

...
Във Великобритания военни шофьори на цистерни ще бъдат приведени в
Коментари Харесай

Британските власти привеждат в готовност военни шофьори на цистерни



Във Англия военни водачи на цистерни ще бъдат приведени в подготвеност, с цел да оказват помощ с доставките на гориво, в случай че се наложи, оповестиха от английското държавно управление. 

Министърът на защитата Бен Уолъс съобщи, че военни от английската войска са подготвени да облекчат рецесията с доставките на гориво, където това е най-необходимо. " Ето за какво разпоредих те да са в цялостна подготвеност, в случай че това се наложи ", сподели той. Министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната тактика Куази Куартенг добави, че въпреки и да се чака, че търсенето ще се завърне към естественото си равнище в околните дни, е изцяло рационално да се предприеме такава превантивна стъпка. 

По-рано сътрудника му, който дава отговор за околната среда -  Джордж Юстъс - сподели, че не е нужна намесата на армията и че същинското решение е да се резервира успокоение и хората да стартират да зареждат колите си обикновено, а не да се презапасяват. В късното предаване през вчерашния ден " Големите диспути " по " Скай нюз " Юстъс съобщи, че към този момент се следи известно нормализиране в търсенето на гориво. Той още веднъж акцентира, че рафинериите са цялостни и че няма дефицит на петролни артикули. 

Малцина обаче се вслушват в апелите на министрите да не се поддават на суматоха. Собственици на доста бензиностанции обявиха, че въпреки и да регистрират положителното желание на управляващите за справяне с рецесията, не чакат гориво до петък, а това не успокоява потребителите. 

Междувременно евентуалният канцлер на Германия след избори там -  Олаф Шолц -  разяснява, че зад рецесията с горивата във Англия стои края на свободата на придвижване на Острова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР