Във Великобритания трима бивши министри на финансите предупредиха правителството да

...
Във Великобритания трима бивши министри на финансите предупредиха правителството да
Коментари Харесай

Трима бивши финансови министри предупредиха за безработица до 12%

Във Англия трима някогашни министри на финансите предизвестиха държавното управление да се приготви за равнище на безработицата на нивото от 80-те години, защото рецесията с ковид безусловно „ потапя “ Англия в най-дълбоката ѝ криза.

Алистър Дарлинг, Джордж Озбърн и Филип Хамънд не са на едно мнение по въпроса дали сегашната рецесия като цяло е по-сериозна от финансовата през 2008-2009 година, само че по въпроса за безработицата са безапелационни, че надвисват доста „ тъмни облаци “.

Тримата някогашни министри на финансите – лейбъристът Алистър Дарлинг и консерваторите Джордж Озбърн и Филип Хамънд, бяха подложени на специфичен разпит в парламентарната комисия по въпроси на финансите за резултата на ковид върху английската стопанска система. Три бяха главните точки: съпоставяне с финансовата рецесия през 2008-2009 година, какви ограничения могат да доведат до възкръсване на стопанската система и дали би трябвало да бъдат увеличени налозите, с цел да се помогне за изплащането на трупащите се задължения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР