Във Великобритания стотици се събраха тази сутрин по традиция на

...
Във Великобритания стотици се събраха тази сутрин по традиция на
Коментари Харесай

Лятното слънцестоене на Стоунхендж мина без стрийминг

Във Англия стотици се събраха тази заран по традиция на мегалитния комплекс Стоунхендж, с цел да отбележат лятното слънцестоене макар съвета на полицията да не го вършат в изискванията на локдаун, съобщи БНР.

Около 10-20 хиляди души се събират всяка година на Стоунхендж за огромното събитие. Тази година те бяха доста по-малко - към 200-300 души, само че се сътвори суматоха, тъй като пристигналите и прескочиха теленото заграждение, с цел да стигнат до мегалитните блокове.
 Англия ще строи тунел под Стоунхендж за 2,2 милиарда $ Англия ще строи тунел под Стоунхендж за 2,2 милиарда $
Днес Англия даде " зелена светлина " за построяването на тунел под Стоунхендж на стойност 2,2 милиарда $ за унищожаване на...

По тази причина English Heritage, организацията, която стопанисва комплекса, анулира живия стрийминг на изгряващото слънце в най-дългия ден на годината.

Повече от 200 000 души по целия свят нормално се включват с цел да следят онлайн събитието, започващо в 4:52 часа сутринта локално време, само че този път трябваше да се задоволят с авансово записани фрагменти на неолитния комплекс, а когато в 5 часа стриймингът бе възобновен, феновете видяха най-вече облачното небе над Стоунхендж.

English Heritage се приготвяше да посрещне гости, тъй като съгласно първичните проекти на държавното управление локдаунът, само че отлагането до 19 юли обърка проектите на всички.

От полицията оповестиха, че не се е стигнало до съществени произшествия.
 Разкриха огромната загадка на Стоунхендж Разкриха огромната загадка на Стоунхендж
Огромните изправени камъни във външния кръг на Стоунхендж работят като усилвател и предизвикват ехо, с цел да подобрят речта и музиката...

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР