Във „Великият понеделник“ предстои нова порция интересни истории и истински

...
Във „Великият понеделник“ предстои нова порция интересни истории и истински
Коментари Харесай

Необикновени жени попадат в центъра на събитията във „Великият понеделник“

Във „ Великият понеделник “ следва нова порция забавни истории и същински завършения. на емблематичната акция на KINO NOVA един против различен ще се изправят екшън-комедията „ Бивш под прикритие “ и хитовата българска продукция „ Диви и щастливи “. Зрителите могат да изберат на специфичния уеб страница кой филм желаят да гледат по филмовия канал в понеделник (11 юли) от 21:00 ч.

Действието в комедията „ Бивш под прикритие “ се развива в Лос Анджелис, където меланхоличната Одри (Мила Кунис) и енергичната Морган (Кейт МакКинън) са най-хубави приятелки от години. След като научава, че някогашният й обичан е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, Одри се насочва на европейско премеждие, с цел да достави значима пратка, поверена й персонално от него. Морган взема решение да я придружи за поддръжка и незабелязано двете приятелки ще се окажат в окото на интернационален скандал с доста престрелки и гонене из някои от най-красивите европейски градове.

Второто предложение за седмицата е щурото премеждие „ Диви и щастливи “ от режисьора Мартин Макариев. В него животът на импулсивните дами с бурна кръв и огромни фантазии – Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова) не се стича по този начин, както са очаквали. Всичко се трансформира, когато Боряна се влюбва и взема решение да открадне 30 000 лв. от сейфа на богатото семейство, за което работи. Това провокира цяла лавина от безразсъдни решения и непредсказуеми дейности. Без да желае, Боряна отвлича Мартин – сина на богатото семейство, и замесва приятелката си Мила в цялата неразбория. Двете най-хубави приятелки се оказват на път за Варна с крадени пари, похитен мъж на задната седалка и полицията по петите си.

От през днешния ден (5 юли) киноманите имат опцията да дадат своя глас в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – а настояща информация за филмите могат да открият във на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско утвърждение, ще бъде излъчена в понеделник (11 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция „ Великият понеделник “ по KINO NOVA във на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР