Във вечерта на 23 септември за 77-ми пореден ден на

...
Във вечерта на 23 септември за 77-ми пореден ден на
Коментари Харесай

Оставка. Ден 77

Във вечерта на 23 септември за 77-ми следващ ден на антиправителствен митинг в центъра на София се събраха недоволни жители. Исканията на протестиращите остават непроменени – оставка на държавното управление на Борисов, оставка на основния прокурор, длъжностен кабинет и почтени избори.

" Шест часа беше блокиран " Дунав мост ", поздравления. Поздравления и за нашите другари в Пловдив. Благодаря на всички към 140 000 души, които откриха време, изпитание, труд, средства, с цел да стигнат до София и да вземат участие в Третото велико национално въстание, съобщи един от неофициалните водачи на демонстрациите Арман Бабикян, представен от БГНЕС.

" Около 27 от най-авторитетните международни медии отразиха вчерашните митинги в България. Това, което се случи през вчерашния ден беше следващият пестник по властта на Бойко Борисов, тъй като неговите министри и прислужници се занимават с това да броят какъв брой сме всяка вечер. Всеки път, в който ние решим, можем да осъществим площада от Руската черква до края на ЦУМ ", акцентира Бабикян.

" Изборите ще си ги създадат по остарелия бит, с подправените бюлетини, по тази причина нашата цел е да ги премахнем и тиквите и каскетите ", добави проф. Велислав Минеков.

" Искам да се откри най-малко един честен народен представител, който да зададе въпроса към Министерство на вътрешните работи откогато стартира митингът да ни оповестят цифрата служители на реда разкарвани напред и обратно от страната към София и назад. Какви са средствата, които е вложило Министерство на вътрешните работи за тези екскурзионни обиколки ", попита Минеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР