Във Вечерното шоу на Слави Трифонов тази вечер:Иво Сиромахов: След

...
Във Вечерното шоу на Слави Трифонов тази вечер:Иво Сиромахов: След
Коментари Харесай

Делян Пеевски във 7/8 ТВ: „Бях в Дубай. Там ми е спокойно”

Във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " довечера:

Иво Сиромахов: След като някои хора лъжат, че съм си направил страна в страната, аз ще си направя шоу в шоуто! И по този начин, вие сте с Черното шоу на Иван Гешев!

Първият ми посетител е индивидът, който направи най-вече за професионалния ми път. Той ме хвана още от джудже-прокурор. Бяхме осем джуджета, само че той избра мен. Направи ме младши прокурор, старши прокурор, заместител основен прокурор, та чак стигнах до основен прокурор. Той за мен е шеф, а аз за него съм наслада.



Започна скеч с Краси Радков в облика на Делян Пеевски:

„ Здравей, каскет. Здравей, моето момче.

Сиромахов: „ Къде вървиш, шефе, за какво те нямаше толкоз време? ”.

Радков: „ Бях в Дубай! Там ми е умерено! Арабите не пипат свинско.

Американците споделят, че някакъв политически водач е бил подкупван от Божков, обаче не споделят кой е този водач. Ти ревизира ли кой е този водач?



Сиромахов: Това е сложен въпрос. Има доста обвинени. Изобщо не е този, който всички си мислят, че е. Според мен става въпрос за Светослав  Витков от „ Глас национален ”. Няма кой различен да е. Аз съм сигурен, че3 са му споделили: „ Вземи тия пари, това са партийни дотации. Той е взел подкупа и не го е върнал. Най-вероятно по този начин е станало ”, приключи скеча Сиромахов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР