Във вчерашното предаване видяхме как Станислав Райчев показа, че той

...
Във вчерашното предаване видяхме как Станислав Райчев показа, че той
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Диетолог предизвиква хоби-готвачите

Във вчерашното предаване видяхме по какъв начин Станислав Райчев сподели, че той заслужава да завоюва пътуването до Прага, и го направи.

 MasterChef 2018: Един хоби-готвач отива в Прага
MasterChef 2018: Един хоби-готвач отива в Прага

Тази вечер ще забележим отборна борба. Тя ще бъде с висок залог за капитана, в случай че той не успее да води екипа си до успеха. В този случай водачът на тима ще отиде непосредствено на финала на елиминационния стрес тест.

Разпределението няма да се хареса на огромна част от хоби-готвачите, а те ще разполагат с 60 минути, с цел да впечатлят специфичните посетители - български художници.

 Снимка 346283

Единият тим ще сервира патешко с пюре от зеленчуци и аспержи, а съперниците им - лаврак със скариди и авокадо. При десерта един против различен ще се изправят меренг с шоколад против гаджар халва с бисквити и сметана.

Загубилият тим ще отиде на стрес тест, където го чака диетологът Ипократис Пападимитракос . Специалистът по хранене ще даде значим урок за модифициране на познатите предписания в диетичните им разновидности - с цел да се акцентира на потребните мазнини и верните дози протеини и въглехидрати.

 Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018
Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018

Задачата им ще бъде да подготвят тристепенно меню от предястие, главно и десерт, чиито калории общо не би трябвало да надвишават 600.

 Снимка 346281

Накрая на епизода ще забележим и по какъв начин бащата на Лео - Адалберто Бианки , ще влезе в кухнята на MasterChef, с цел да показва по какъв начин се подготвя италианско агнешко с полента и доматен сос. Тосканското ядене ще се окаже препъни камък за един участник, който ще напусне предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР