Във Варна представят революционен метод за лечение на разширени вени.

...
Във Варна представят революционен метод за лечение на разширени вени.
Коментари Харесай

Във Варна представят революционен метод за лечение на разширени вени

Във Варна показват революционен способ за лекуване на разширени вени. Ще го показват новатори в израелската медицина Д-р Яир Галили, завеждащ клиниката по венозни болести в медицинския институт " Мор " в Тел Авив и д-р Шмуел /Борис/ Левит, директор на Института по ендокринология, диабет и метаболизъм при болница " Асюта " в Тел Авив.

Лекторите ще дават отговор на въпроси по отношение на методите, по които израелскатa  медицина третира дълбочинните аргументи за болесттите на актуалния човек.

Срещата ще се организира на 21 септември от 18.30 часа в  зала " Варна “ - хотел " Черно море ".

Израелският съдов хирург Яир Галили ще показа революционния способ за лекуване на разширени вени " Склеротерапия под ултразвуков надзор " във Варна. На 21 септември в конферентната зала на хотел " Голдън Тюлип "  д-р Галили ще се срещне със свои варненски сътрудници, с цел да ги запознае с неповторимите преимущества на метода, който има над 95% успеваемост, не изисква анестезия и болнично възобновяване и не дава рецидиви. Водещ на срещата ще е пациент на доктор Галили - артистът от Малък градски спектакъл " Зад канала " Петър Калчев,  който е родом от Варна. 

През идващите два дни – 22 и 23 септември в Медицински център " Надежда " - Варна известният израелски хирург ще показва метода за пациенти от района. Доктор Галили ползва тази методика за лекуване от 16 години, направил е над 50 000 операции в разнообразни страни по света, а от 2010 година и в София, където пациентите му към този момент надвишават няколко хиляди.

Разширените вени са съществено заболяване, което може да докара до тежки премеждия и даже до инвалидизация. По света сред 30% и 50% от дамите и 20% от мъжете страдат от варикозна болест. Общоприето до в този момент е било да се смята, че единственото допустимо лекуване е оперативното – с обща упойка, постепенно болнично възобновяване, неприятни следоперативни белези и нередки рецидиви. Склеротерапията е единственият метод да се избегне скалпела и по едно и също време с това да се реализира цялостно изцеление.

Резултатите от лекуването с новаторския способ са необятно изследвани и показани в изявления на най-престижните медицински профилирани издания. Оценката за качествата на метода е безапелационна: гарантирано лечение без рецидиви и с минимален риск в съпоставяне с останалите способи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР