Във Варна отново правят ремонт на ремонта. Този път режат

...
Във Варна отново правят ремонт на ремонта. Този път режат
Коментари Харесай

Ремонтират отново преасфалтирана улица във Варна

Във Варна още веднъж вършат ремонт на ремонта. Този път режат част от новоположения асфалт на бул. „ Васил Левски " по плана за разширението му в региона на бул. „ Цар Освободител ". Причината - забележки по новоизградената канализация там.

Варна

Асфалтът на кръстовището на булевардите „ Васил Левски " и „ Цар Освободител " беше положен преди месец. Там е построена и нова канализация, само че поради неприятно осъществяване се наложи асфалтът да бъде изкъртен и по този начин се появи първата кръпка. Хората, които всеки ден минават оттова, са привикнали със тапите, само че знаят, че ремонтът е належащ и се надяват да бъде първокласен.
Радослав Беров: Най-вероятно е поради някакви недоизяснени неща в проекта и може би не помнят нещо и би трябвало отново да го създадат. Това е неточност в методиката... Не би трябвало да се случва по този начин сигурно.
Пешеходците, които употребяват част от новоизградения тротоар, също недоумяват за какво се кърти новият асфалт.
Пешеходец: Нашата улица беше в ремонт 7 месеца. Така вършат, сбъркали са нещо.Пешеходец: В България по този начин става... другаде допускам, че не е по този начин. За мене е неверно, ненормално.
От Община Варна обявиха, че след оглед на канализацията с камера е открит проблем с наклона. Това е наложило въпросният сектор да бъде разкопан. Грешката е отстранена за сметка на фирмата-изпълнител. От общината прецизираха, че строителните действия към момента не са завършили. Без отговор остава въпросът за какво огледът на канализацията не е изработен преди полагането на асфалта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР