Във фентъзи футбол игрите често вратарите биват пренебрегвани, но колко

...
Във фентъзи футбол игрите често вратарите биват пренебрегвани, но колко
Коментари Харесай

Значението на добрия вратар във Fantasy efbet Лига

Във фентъзи футбол игрите постоянно вратарите биват подценявани, само че какъв брой значим е вратарят (или вратарите) ни в действителност ще разберете от идващите редове и евентуалните тактики и способи, с които да участвате и да печелите фентъзи футбол шампионати и награди.

Преди да продължим напред, дано помогнем да стартирате. Безплатно в играта на може се включиш през уеб страницата или безплатните приложения за Android и iPhone. Сезон 22/23 е с най-големите награди до момента, в това число игрова подпора от най-ново потомство, смарт часовник, музикални колони и даже истинската топка от Световното състезание по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видите цялата информация за играта.

Нека се насочим към вратарите. Една суха мрежа (поне 60 изиграни минути и 0 получени попадения) на вратар носи 4 точки, всеки 3 спасявания носят по 1 спомагателна точка, а постоянно при суха мрежа вратарят получава и 1,2 или 3 бонус точки. Обикновено има 2 тактики - едната е с двама равностойни вратари, другата е с един по-изявен и един „ бюджетен “ вратар. И двете имат своите прерогативи и опасности: когато имаш един вратар е ясно кой ще пази, до момента в който при двама може да сте избрали този с по-малко точки за титуляр.

Вратарите за сезон 22/23 костват сред 4 и 6,5 милиона (разбира се, виртуални). Най-добрите вратари през миналия сезон бяха Николай Михайлов (особено втората половина на сезона), Иван Дюлгеров, Густаво Бусато (през първата половина на сезона), Генадий Ганев и несъмнено Светослав Вуцов от Славия. Стратегията за повече точки е вратар от мощен тим, който е добър в спасяването на дузпи, което пък носи спомагателни точки.

Нашият избор на вратари би бил следният - Николай Михайлов (5,5 милиона) от Левски и Иван Гошев (4 милиона) от Берое. Първият, тъй като отбраната на Левски при Станимир Стоилов е мощна, вторият за авариен състезател, който би могъл да бъде наш титулярен вратар, когато Левски играе с част от по-силните тимове в шампионата. Какви са останалите благоприятни условия - Георги Аргилашки (5М) от Ботев Пловдив, там обаче съществуването на Хидайет Ханкич (5,5М) ни разколебава. Същото е при Черно Море - Георги Георгиев (5,5М) и Иван Дюлгеров (5М). Твърди титуляри наподобяват Красимир Костов (5,5М) от Ботев Враца, Светослав Вуцов (5,5М) от Славия, Даниел Наумов (5,5М) от ЦСКА 1948, Янко Георгиев (5M) от Пирин и Александър Любенов (4,5M) от Локомотив София. В взаимозависимост от представянето на тимовете им, всеки един от тях може да донесе солидни точки в избран стадий от сезона. Вратарите на тимове като Лудогорец, ЦСКА-София и Локомотив Пловдив - Падт и Слуга, Бусато и Евтимов, Пиргов и Рейдър биват ротирани от треньорите и е рисковано да попаднат в стартовия ни състав, в случай че нямаме играещ авариен вратар. Съветваме да не се взимат вратари от новите тимове в елита - Хебър, Спартак Варна и Септември, до момента в който не разберем кой от тях е мощен в отбрана и кой в действителност ще бъде титулярният вратар там. Поне към този момент Шейтанов (4М) в Септември и Дебърлиев (4М) в Хебър наподобяват сигурни.

Последвай страницата на играта в обществените мрежи за повече информация и занимания с Фентъзи Първа Лига!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР