Вътрешното министерство отбеляза 143 години от създаването си. По традиция

...
Вътрешното министерство отбеляза 143 години от създаването си. По традиция
Коментари Харесай

Все още не е ясно с колко ще се увеличат заплатите на полицаите

Вътрешното министерство означи 143 години от основаването си. По традиция 5 юли се отбелязва като празник на Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър благодари на сътрудниците си за работата през последната година.

Наградени бяха служителите на реда, които проверяват данните за злоупотреби с предплатени заплащания за градежа на автомагистрала " Хемус ", както и служители на реда, които са работили по следствия за търговия с гласове по време на парламентарните и президентските избори през 2021 година.

Все още не е ясно с какъв брой ще се усилят заплатите на служителите на реда.

На въпрос с какъв брой ще се покачат заплатите след актуализацията на бюджета министърът на вътрешните работи Бойко Рашко сподели:

" Е, дано да изчислим. Бюджетът въпреки всичко е към този момент одобрен и оповестен от дни. От през вчерашния ден, от оня ден. Нека оставим малко да поработят финансовите служби и да забележим какво значи 20% нарастване на заплатите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Дали тези нараствания ще са, както споделя народът - ще се правят " на калпак " или ще се употребяват други критерии, по-справедливи, това ще реши цялото управление ".



Снимки: БГНЕС

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР