Вътрешният полузащитникът на Ливърпул Емре Джан не храни никакви съжаления

...
Вътрешният полузащитникът на Ливърпул Емре Джан не храни никакви съжаления
Коментари Харесай

Емре Джан: Очевидно не сбърках, като напуснах Байерн

Вътрешният полузащитникът на Ливърпул Емре Джан не храни никакви съжаления по отношение на решението си да напусне своя роден Байерн Мюнхен през 2013 година. От дистанцията на времето националът на Германия оцени, че това е било вярното решение в името на неговата кариера.

Макар бъдещето на 24-годишния състезател при „ червените” да наподобява нестабилно поради изтичащия му в края на сезона контракт, той си остава непрекъсната големина за състава на Юрген Клоп. Това събитие по никакъв метод не се отразява върху играта му, а поради мощните изяви името на Джан в този момент се свързва с Ювентус и Реал Мадрид.

Ливърпул щял да направи всичко допустимо, с цел да задържи Джан

Дотук роденият във Франкфурт футболист има 4 сезона с „ червените”, само че те нямаше да бъдат вероятни, в случай че не бе напуснал Байерн. „ Не, несъмнено не съжалявам”, сподели Джан за немското издание Sport1. „ Днес може да се види ясно, че това беше вярното решение. Тогава нещата стояха по следния метод: Пеп Гуардиола пристигна на треньорския пост, а аз направих добра лятна подготовка. После имахме доста, доста почтен диалог.”

Здрав двубой по оста Ливърпул-Арсенал за немски плеймейкър

„ Бях доста млад и беше значимо за мен да играя постоянно. Той беше напълно открит с мен: „ Не мога да ти подсигурявам, че ще играеш всяка седмица.”

„ Тогава видях опцията при Байер Леверкузен (където Джан игра единствено през сезон 2013/2014 – б.р.). Те също играеха в Шампионската лига. За мнозина тогава направих стъпка обратно. За мен обаче беше крачка напред, тъй като непрекъснато играех. Днес се вижда ясно, че този избор се отплати.”

Ливърпул се пренасочи към съотборник на Марез

„ Не бих споделил, че от Байерн са позволили неточност с мен. Дали са сбъркали или не, те би трябвало сами да го решат за себе си.”

За Ливърпул Джан натрупа към този момент 166 срещи и признава, че е прелестно да работиш с управител кат Юрген Клоп. „ Развих се доста под управлението на Клоп. Много съм му признателен, а на всичкото от горната страна е същинско наслаждение да работя с него. Искам да стана футболист от международна класа”, добави още играчът на „ червените”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР