Вътрешният министър на САЩ Райън Зинке ще подаде оставка в

...
Вътрешният министър на САЩ Райън Зинке ще подаде оставка в
Коментари Харесай

Вътрешният министър на САЩ подава оставка

Вътрешният министър на Съединени американски щати Райън Зинке ще подаде оставка в края на годината. Това разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в профила си в " Туитър ".

Тръмп също по този начин уточни, че администрацията ще разгласи нов вътрешен министър през идната седмица. Зинке беше част от американското държавно управление в продължение на съвсем две години.

" Министърът на вътрешните работи Райън Зинке ще напусне администрацията в края на годината, откакто работи в продължение на съвсем две години. Райън реализира доста по време на мандата си и желая да му благодаря за службата за нашата страна... Администрацията на Тръмп ще разгласи новия министър на вътрешните работи през идната седмица ", посочи Тръмп.

Зинке е следващият напускащ върховен член на администрацията на Тръмп, откакто началникът на кабинета на Белия дом Джон Кели разгласи, че се отдръпва в края на годината от поста. Кели ще бъде сменен от Мик Мълвейни, който ще заеме поста при започване на 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР