Вътрешният министър Иван Демерджиев се зарече, че ще спре войната

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев се зарече, че ще спре войната
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Полицаи събират незаконно глоби по паркингите на София

Вътрешният министър Иван Демерджиев се зарече, че ще спре войната по пътищата. За задачата той даде обещание да изпрати 8 500 служители на реда на терен, с цел да намалеят злополуките със починали и ранени. Броят на униформените е обезпечен, единствено че огромна част от тях не са на невралгични места, където могат да станат произшествия, а на паркинги. За това алармира пред Lupa.bg водач, който е санкциониран за погрешно паркиране на метростанция.



На 26 август той получава санкция от 20 лева, че не е позиционирал добре автомобила си на паркинга на метростанция Младост 3. По думите му разграничителните линии са избледнели, което пречи на водачите да се наместят в разграфените места.

„ Линиите са на най-малко на 10 години, когато се откри паркингът и не са поддържани. Моята кола не заема две места, както и не пречи на други транспортни средства да се паркират. Просто не знам защо са се хванали органите на реда. На прилежащите улици на метростанцията има десетки погрешно спрени коли, само че тях никой не ревизира. Тук на паркинга е доста по-лесно да се пишат санкции и да се събират пари “, възмущава се пред медията ни пострадалият водач.



„ Моята глоба е без щемпел на вътрешното министерство, а единствено с автограф, от който не излиза наяве името на проверяващия служител на реда. Освен това става въпрос за съобщение, което е пъхнато под чистачките ми, и в него е посочена банкова сметка. Ако става дума за машинация? Няма щемпел на Министерство на вътрешните работи, а има банкова сметка... С такива уведомления са се сдобили десетина коли. За това аз ще апелирам санкцията си “, изясни водачът.

Проверка на Lupa.bg сочи, че паркингът на метростанцията е с редица пропуски. Той има единствено един излаз, както и не е предпазен от пожари. При запалване могат да изгорят всички паркирани коли и да пострадат хора, защото няма наложителните уреди за в началото гасене. Друга неправда е, че няма знак за неразрешено паркиране, а единствено табела за стоп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР