Вътрешният министър Иван Демерджиев коментира поредния случай на инцидент с

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев коментира поредния случай на инцидент с
Коментари Харесай

Демерджиев: Стана традиция трафикантите да не спират на стоп палка

Вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява следващия случай на случай с транспортирани мигранти, при който почина един човек край Алдомировското тресавище в региона на Драгоман. По думите му се е трансформирало в традиция трафикантите да не стопират на стоп палка на органите на реда.

„ За страдание това се трансформира в традиция при тези санкции, които получават. Шофьорът е сръбски жител, до каква степен разбрах, такава е и регистрацията на автомобила “, разяснява Демерджиев.

В Хасково Демерджиев разгласи, че тече втора инспекция против регионалният шеф Минко Ангелов за негови служебни дейности. Той даде добра оценка за работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналите за платен избор се усилват всеки ден, като порастват с проценти и лавинообразно, сподели още вътрешният министър.

„ Не толкоз като брой, колкото като наклонност нарастват лавионообразно. Всяка от дирекциите работи интензивно. Всеки от шефовете ще бъде изслушан в София по тематиките свързани с изборите, за това какво е направено, какво следва да се направи, проекта за деяние. Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и професионално управление в София. Действаме интензивно, както обещахме “, изясни вътрешният министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР