Васил Василев-Зуека най-сетне показа своя снимка от Испания, където се

...
Васил Василев-Зуека най-сетне показа своя снимка от Испания, където се
Коментари Харесай

Васил Василев-Зуека с първи снимки от Испания

Васил Василев-Зуека най-накрая сподели своя фотография от Испания, където се придвижи да живее през лятото на тази година. Комикът и до през днешния ден отхвърля да заяви в коя тъкмо страна от Европейския съюз се е заселил с жена си Ана и сина Стефан, само че поради креативните си проекти разбули мистерията, написа Hotnews.

Зуека и Влади Априлов още веднъж започнаха да играят постановката „ Ние, българите “, чиито представления са предопределени за нашите емигранти в чужбина. Двамата изпълниха залите в Англия, след това се върнаха в Испания, с цел да играят в Майорка и още веднъж отпрашиха за Острова за нови представления.

Съпругата му Ани се занимава с организацията и музиката в спектакъла, по тази причина тя също е част от екипа.

“Ние, българите” е първият театър, отдаден и предопределен за всички българи в чужбина. С него “разсмиваме отрицателни облици от нашето ежедневие и приказваме за нещата от живота”, споделят актьорите за постановката.

Те стартираха шоуто си през 2020 година Преди да тръгнат на турне, тримата си напомнят пиесата, като репетират в интернет-Влади от България, а Зуека от Испания.

Снимки:
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР