Васил Найденов също посети поклонението в сатиричния театър "Алеко Константинов"

...
Васил Найденов също посети поклонението в сатиричния театър "Алеко Константинов"
Коментари Харесай

Васил Найденов усмихна опечалените с разказ за Мутафова, катаджии и побой

Васил Найденов също посети поклонението в сатиричния спектакъл "Алеко Константинов " пред Стоянка Мутафова. Той си сподели последно "сбогом " с актрисата и описа доста забавна преживелица с Госпожа Стихийно злополучие.


"Закъснявахме. Пътувахме към Варна за концерт. Тя от самото начало си учеше репликите. Независимо на какъв брой години беше, тя продължаваше да се учи. Това не всеки актьор към този момент го има ", поде той.

"Тогава ни спря КАТ, а тя беше с едни навити ролки и с голяма шапка - готвеше се за вечерта. Изведнъж тя сподели „ Сега, в този момент, в този момент съм аз “ и излезе. Тя умее да прави подобен махленски спектакъл, който не всеки може – тя стартира да бие водача ни. Разхвърчаха се рокли, а служителите на реда се притекоха на помощ на нея в обстановката и ни пуснаха бързо ", спомни си Найденов.


"Тя е една галактика, една ера и ще липсва на всички. Имаше цялостен живот. Можеше още, имаше сили за още ", сподели Богдана Карадочева и приключи с думите, че обича доста Стоянка.

БЛИЦ напомня, че първи на поклонението дойдоха щерката на Сотянка - Мария Грубешлиева - Муки , столичната кметица Йорданка Фандъкова, актрисата Искра Радева, която бе доста близка с Мутафова.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР